TRÄNINGSUTBUD

Välkommen till Gymanstalten, där träningen inte bara handlar om att forma kroppen utan också om att väcka din inre motivation!
Vi specialiserar oss på små grupper för att skapa en personlig och engagerande träningsupplevelse.


Varför välja Gymanstalten:

  1. Funktionell Träning i Fokus:
    Vår träning är inte bara en repetition av övningar, det är en resa mot en starkare och mer funktionell version av dig själv. Vi fokuserar på rörelser som inte bara ser bra ut utan även gör dig starkare och mer hållbar i vardagen.

  2. Motivation som Drivkraft:
    Vi tror att den bästa träningen är den du ser fram emot. På Gymanstalten får du inte bara en effektiv träningspass, utan även en dos av träningsglädje och motivation som håller dig på rätt spår.

  3. Individuellt Anpassade Övningar:
    Vi förstår att varje person är unik. Därför integrerar vi övningar i våra träningspass som du också kan ta med dig till gymmet. På så sätt blir varje träningsupplevelse anpassad efter dina mål och behov.Boka din plats idag på gruppträningen och låt oss tillsammans
skapa en starkare, friskare och mer motiverad version av dig själv!

GRUPPTRÄNING 

Vi strävar efter att göra träning tillgänglig för alla, anpassad till individuella behov.
Gymanstalten erbjuder olika gruppträningspass för att möta olika träningsstilar och mål.
Här finner du vårt varierade utbud av träningsalternativ.

CORE


Välkommen till vårt dynamiska gruppträningspass där vi fokuserar på att stärka kärnan i din kropp - din core!
Genom inspirerande och effektiva övningar kommer du inte bara bygga upp en stark bålstabilitet och förbättra din hållning, utan också minska risken för skador och främja övergripande hälsa.

 BUREN MIX


Testa "Buren" - det cirkelpass som kommer att förvandla din träning och sätta eld på varje muskel i din kropp! Här handlar det inte bara om att svettas, det handlar om att bli inspirerad och stärkt på alla nivåer.

FREDAGSFYS


Fredagsfys är ett dagpass där  balans, styrka och stabilitet står i fokus! Här skapar vi en träningsmiljö där glädje och skratt är lika viktiga som svetten. Varje övning är designad för att utmana din kropp samtidigt som vi bibehåller en positiv och uppmuntrande atmosfär.

Efter träningspasset samlas vi för en stunds avkoppling med kaffe. Var med och upplev hur träning kan vara både effektiv och rolig samtidigt!

CORE STYRKA


NYHET MARS 2024
Upplev Kraften av Core Styrka -
Ditt Nyckelpass för Styrka och Rörlighet!

Gruppträningspasset där varje övning riktar sig mot att stärka din coremuskulatur samtidigt som vi maximerar din rörlighet och styrka.
Det här är inte bara ett pass, det är en resa mot en starkare och mer smidig version av dig själv!

HIT


Effektiv Träning på Kort Tid!

Högintensiv Träning (HIT)  fokuserar vi på korta och intensiva intervaller med maximal ansträngning. Genom att utföra övningarna med hög intensitet under en kortare tid kan du snabbt förbättra konditionen öka din öka styrka. 

UTEFYS


Utomhusträning i Brunnsparken - Tufft, Smutsigt och Fullt av Energi!

Häng med på vår utomhusgruppträning där vi tar träningspasset till nästa nivå med däck och andra tuffa redskap. Förbered dig på att bli smutsig, svettig och överraskad av ditt eget mod när vi tränar i vackra Brunnsparken.

Upplev glädjen och styrkan i att träna utomhus samtidigt som du njuter av den härliga atmosfären i Brunnsparken. Är du redo för en utmaning? 

Från april-oktober. 

FLOWTANK


Upptäck Flowtank - Ditt Pass för Inre Styrka och Balans!

Här lyfter vi träningen till en helt ny nivå av stabilitet och balans. Här är det inte bara styrka och kondition som gäller, utan fokus ligger på att stärka dig från insidan och skapa en starkare grund för ditt välbefinnande. Flowtank är ett träningsredskap/behållare där vatten är ditt motstånd.  

MINIBAND


Enkla och roliga övningar, alla med hjälp av det mångsidiga Minibandet.

Vi fokuserar på hela kroppen, från ben till överkropp, och visar dig hur du kan ta med dessa effektiva övningar till din egen träning. Det är enkelt, det är roligt, och det är ett fantastiskt sätt att introducera dig själv till träningsvärlden.

TABATA 


Tabata är en högintensiv träning som innebär korta, intensiva intervaller följda av lika korta vilotider. Vanligtvis består varje arbetsperiod av 20 sekunder, följt av en 10-sekunders vila. Detta upprepas under en total träningsperiod på fyra minuter. 


VÅRT TEAM

GYM

Gymanstalten är mer än bara ett gym – det är en plats där träning blir en livsstil.
Gör dig redo att omfamna träningsglädje och uppleva resultat som varar!

logga
skorummet
lounge
gymmaskiner
kabelmaskin
Benpress
smith
cardiomaskiner